Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2021 14:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 006 kJ / 1 197 kcal
Bílkoviny211,96 g
Tuky32,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 6,93 g
Sůl17,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Doporučujeme použít
    Ajvar jemný Podravka

Poznámka autorky receptu

Tradiční přílohou je Ajvar, dále buď pita nebo brambory. Skvělý je také salát z pečené jižní zeleniny, např. lilků, paprik a cherry rajčátek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, paprika kozí roh pálivá, sůl, pepř, cibule, podravka ajvar jemný, zelenina

TopRecepty.cz

Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xRoP