Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové pralinky

Domácí pralinky můžeme použít jako slavnostní mlsání nebo jako krásný dárek, který určitě potěší. Klíčem k úspěchu je temperování čokolády, kterou pak vymažeme do formy a necháme zatuhnout. Jako náplň použijeme arašídy a kandovanou pomerančovou kůru.

Hodnocení receptu je 5,0 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 12. 2020 20:52

Suroviny pro 25 kusů

25 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 242 kJ / 2 687 kcal
Bílkoviny46,00 g
Tuky158,08 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy261,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství čokolády je jen orientační, záleží na velikosti pralinek. Doporučuji použít formu spíš na větší pralinky, než na menší. Pokud máte menší formu, arašídy bych spíše jemněji nastrouhala a kůru velmi jemně nasekala.

Tyto pralinky mám spíše k rychlejší spotřebě a uchovávám je v chladu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čokoláda mléčná, smetana ke šlehání, čokoláda mléčná, nesolené arašídy, kůra pomerančová kandovaná

TopRecepty.cz

Čokoládové pralinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKgR