Dolnozemská slovenská klobása
Vůně čerstvých klobás, uzených na bukovém dřevě, je doslova omamná. A co teprve jejich papriková chuť? Klobásy pocházející z historické Dolné země jsou opravdu labužnickou záležitostí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
10 kg
Nutriční hodnoty
Energie | 81 588 kJ / 19 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 874,80 g |
Tuky | 1 229,32 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 5,93 g |
Sodík | 85,37 g |
Sůl | 210,00 g |
Sacharidy | 218,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Slováci na Dolnej zemi žijú už vyše 300 rokov. Preslávili sa po celom svete svojimi klobásami, či už z Maďarska - Békešská Čaba, Sarvaš, Komlóš, Rumunsko - Nadlak, Srbsko - Vojvodina, Báčsky Petrovec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 37 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 56 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí brumíci, zdravá a chutná svačinka pro malé děti nejen na cesty: Naučíme vás je upéct
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, bůček, paprika sušená pálivá, česnek, kmín celý, sůl
Dolnozemská slovenská klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz4L
0 názorů