Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 133,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze sice jíst salát i vlahý, ale daleko lepší je teplý. Není třeba k němu žádné maso, protože je tam dost slaniny, mandlové lupínky jsou zlaté a v jídle křupou.
Sázela jsem několik řádků různých druhů brambor. Jeden řádek vyprodukoval brambory červené. Jako příloha těžko použitelné, vypadá to přinejmenším divně. Možná by šly udělat bramborové lupínky, těm by celkem vínová barva slušela. Ale ve spojení s řepou se mně to zdálo jako nejlepší řešení. Ani jako bramborové knedlíky, ve výsledku růžovo vínové, když si k nim představím kus vepřového a špenát. No, nic moc. Spíš by měl člověk tendenci ozdobit je malinovou šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2020 20:29
20. 12. 2020 09:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 15 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 25 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 29 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: slanina, cibulka, cibule šalotka, fazolky zelené, olivy, řepa červená, mandle plátkové, máslo, sůl, pepř
Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwjJ
2 názory