Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na způsob "Rác"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

18. 12. 2020 14:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie24 917 kJ / 5 955 kcal
Bílkoviny413,91 g
Tuky349,39 g
Vláknina50,20 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 2,88 g
Sůl6,80 g
Sacharidy267,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pomenovanie tohto jedla pochádza z maďarského označenia obyvateľov historického srbského regiónu Raška. Kým väčšina ľudí na sviatky pripravuje halászlé, paprikáš zo sumca, vyprážanú alebo marinovanú rybu, tak ja vám ponúkam recept, ktorý sa dá jednoducho pripraviť. Okrem chuti je na ňom najlepšie asi to, že nemusíte postávať dlhé hodiny pri sporáku a ani váš dom nepresýti “smrad” z oleja.

https://www.pecmaniak.store/kapor-na-sposob-rac

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pecmaniak pecmaniak

19. 12. 2020 08:40

yanull: prepac kavova lyzica mast, upravil som DAkujem:-K

yanull yanull

18. 12. 2020 22:17

Opravdu pouze 1 ml sádla /masti/?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kapr, brambory, smetana zakysaná, rajče, paprika, slanina uzená, cibule červená, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kapr na způsob "Rác"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/owrk