Vinná klobása na černém pivku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,60 g |
Tuky | 162,90 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 6,15 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 60,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle webu prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Suroviny: klobása vinná, slanina anglická, cibule, česnek, rajče sterilované, rajče, pivo černé, rozmarýn, sůl, pepř černý, olej
Vinná klobása na černém pivku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PBg1
0 názorů