Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená cibulka uložená v sádle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

9. 12. 2020 03:19

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze ji dávat pod vajíčka, květáku jako mozeček, do sekané, karbanátků, vepřenek, omáček, zelí, zelné polévky atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janky3 janky3

17. 1. 2021 21:45

Ivana Ch: Také nápad. Já ji do tří týdnů spotřebuji a pak už vystrkuje zelené výhony zase další. A abych neplakala nad cibulí, dýchám ústy.;-(:-O

Ivana Ch

17. 1. 2021 19:59

Já si smaženou cibulku dělám už hodně dlouho, jakmile vidím že jde do květu tak hned jí dělám. Dávám jí do plastových krabiček, které si přiinesu z obchodu z nějakou pomazánkou. dám jí do mrazáku a mám po starosti

janky3 janky3

24. 12. 2020 10:59

janky3: Psala jsem kratší dobu spotřeby, ale vydrží v lednici o moc déle a čím dál, tím lépe voní.

janky3 janky3

9. 12. 2020 20:24

mimosa: Sice je to velké množství cibule, ale objem hotové je pouze 1/3. Tedy o 2/3 méně. Já jsem od včera spotřebovala 4 velké lžíce ( 2+2), do guláše bych dala minimálně 5 velkých lžic, i více, k hovězím plátkům určitě 4, cibulová omáčka k hovězí pečeni nejméně 6, do zelí pro 4 porce nejméně 4 lžíce a ještě Vám bude chybět. Nezdá se to, ale naplnila jsem 2/3 normální zavařovačky a syrové nakrájené cibule byla střední miska kousíček pod okraj. Ale zachránila jsem vyrostlou cibuli, což je hlavní. Nenechat jí shnít.:-)

mimosa mimosa

9. 12. 2020 20:21

díky za odpověď

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 12. 2020 19:52

janky3: díky za odpověď;-)

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:45

Ivana Ch: :-K

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:44

mimosa: Déle jsem to nezkoušela. Pro jistotu. Sádlo vyplave nahoru a v cibulce ho tolik nezůstane. Když si jdu pro dvě lžíce cibulky, odhrnu sádlo a pak zase zahrnu. Asi bych měla strach, aby cibulka nepřišla vniveč. Mám v lednici 3°C, takže všechno dost dlouho vydrží. Ale možná je to jen strach, že kdybych napsala více dní a někomu se ti zkazilo, měl by na mě zlost. A to nechci.:-K

janky3 janky3

9. 12. 2020 19:31

Simona Skolakova: Nechtěla jsem, aby se sádlo znovu přepalovalo. Takhle sice probublalo, ale zůstalo v původním stavu. A cibulka se přece jen smaží hodně dlouho. Ale pokud Vám to nevadí, tak smažte rovnou na sádle.:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 12. 2020 10:52

Proč použít olej,když se osmažená cibule zalije sádlem,já bych smažila na sádle.;-)

mimosa mimosa

9. 12. 2020 08:28

Jako nápad dobré,ale toto:Pod vrstvou sádla vydrží minimálně deset dnů.??? Z většího množství cibule ,a jen deset dnů? Asi déle-týdnů?

Ivana Ch

9. 12. 2020 05:29

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, cibule, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Smažená cibulka uložená v sádle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZPpw