Klasické italské toskánské Biscotti
Suroviny
Porce: asi sedesat krajicku.
Nutriční hodnoty
Energie | 21 526 kJ / 5 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,17 g |
Tuky | 210,81 g |
Vláknina | 52,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 636,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mam od me italske kamaradky. Platky nejsou moc sladke, ale vynikajici jsou s dobrou kavou k odpolednimu posezeni
Hrnecek ma objem 250 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2020 12:34
7. 12. 2020 14:58
7. 12. 2020 13:47
4. 12. 2020 15:53
4. 12. 2020 14:36
4. 12. 2020 14:14
No, klidně do příštích Vánoc
...a není je ani potřeba skladovat "v dobre uzavrene plastikove krabici."
Ono to už více neztvrdne, ale ani nezměkne, že
***
Mám odzkoušeno s ořechy i oříšky (loupanými i neloupanými)
4. 12. 2020 13:24
3. 12. 2020 15:04
3. 12. 2020 13:27
3. 12. 2020 11:19
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 21 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 28 minutami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 1 hodinou
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Suroviny: mouka, cukr písek, vejce, skořice mletá, prášek do pečiva, mandle, mandle, extrakt vanilkový
Klasické italské toskánské Biscotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDA9
10 názorů