Dušené kuřecí stehenní maso s rychlou přípravou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 187 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 27,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto připravuji maso když spěchám, ale potřebuji mít navařeno. V kuchyni nikdo nechce strávit mnoho času, když je třeba i na chatě nebo chalupě. A maso se lehce připraví v jedné pánvi i s dobře provařenou šťávou, bez zbytečného nádobí navíc.
Maso se může nožem upravit a naklepat, bude se připravovat kratší dobu. Ale nutně se naklepávat nemusí.
Pokud se dělá více porcí, tak dělávám v troubě. Maso se na pánvi opeče a naskládá do pekáčku. V pánvi se udělá jíška, zalije vodou, nechá zavařit, vlije na maso a pekáček se přiklopí. Je dobré šťávu lehce osolit hned v začátku, pokud není maso moc solené. Pekáček se vloží do předehřáté trouby. Ke konci přípravy se upraví hustota šťávy. Buď pekáček odklopíme nebo přidáme trochu vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 6 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Další recepty
Suroviny: maso, sůl, koření, olej, mouka, voda
Dušené kuřecí stehenní maso s rychlou přípravou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpwJ
0 názorů