Jehněčí po provensálsku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 508 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,22 g |
Tuky | 22,87 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 49,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud dám rozmarýn a tymián celé větvičky, před podáváním je vytáhnu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 19:20
29. 11. 2020 17:52
29. 11. 2020 17:51
29. 11. 2020 17:46
29. 11. 2020 16:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 34 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 41 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 46 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 51 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 53 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Jelly cake je dezert se želatinou, ve které se skrývají různá tajemství
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, česnek, petrželka zelená, cibulka, vývar, cukr krupice, tymián, rozmarýn, pepř, sůl, olej olivový, máslo, strouhanka, šťáva citronová
Jehněčí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joAv
5 názorů