Čokoládovo-tvarohový přelud
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 499 kJ / 4 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 209,99 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 639,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládu jsem měla domácí meruňkovou. Moučník je díky tvarohu krásně vláčný. Nejlepší je jíst přelud ještě horký. Kdo chce, může zdobit šlehačkou.
hrnek = 250 ml
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 5 minutami
American pancakes
mibrix uvařila před 33 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 47 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 57 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 57 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka hladká, olej, mléko, tvaroh plnotučný, cukr, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, marmeláda, čokoláda hořká, máslo, mléko
Čokoládovo-tvarohový přelud
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyV7
0 názorů