Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský rýžový salát

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chladnutí rýže

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chladnutí rýže)

31. 7. 2009 20:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Sklenice=200 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 363 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny4,60 g
Tuky97,84 g
Vláknina5,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,15 g
Sacharidy33,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sálát lze konzumovat buď jako samostatné jídlo nebo i jako přílohu k pečeným nebo grilovaným masům.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 1. 2024 09:24

:-)<3:yes::yes: zajímavý salátek, určitě udělám , děkuji za recept:-K

Svirova

6. 2. 2020 15:00

Po letech jsem si na salát vzpomněla :-) už je v lednici :-):yes:

Eva

25. 11. 2012 17:02

Vyzkoušela jsem. Moc dobrý, osvěžující a chuťově velmi vyvážený.

Severinka Severinka

17. 3. 2010 22:02

ihá, samý dobrý věci, to musím zkusit paráda:-D

spagetka spagetka

17. 3. 2010 22:00

Jé to mi uniklo, podobný dělám, :-p:-p:yes::yes:

dagmi

12. 1. 2010 18:52

Zbyla mi rýže tek jsem hledala recept na nějaký salát,ihned jsem ho udělala fakt výborný:yes:

hafikov hafikov

1. 1. 2010 16:22

Vypadá nádherně-ukládám,posílám bodík:yes::-K

Darina

1. 1. 2010 16:20

chutný a lahodný...dobrý pri diete;-)

pipre pipre

15. 8. 2009 19:51

Terezko dík :-)..tento salát patří k mým nejoblíbenějším a nahradí večeři a pro mne i oběd :-) Druhý den je proležený ještě chutnější:-)

tejaja tejaja

15. 8. 2009 19:25

pipre, super šalát, ten chren je tam úžasný:yes::yes::yes: Dávam bodík, škoda, že možno dať len jeden;-):-D:-D

pipre pipre

31. 7. 2009 23:03

Jani, já mám možnost si v režimu "scény" vybrat, co chci fotit, zda krajinu, portrét, zvířátka a další (dohromady 15 možností) a mezi nimi je znak( talíř a příbor), to znamená potraviny :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 7. 2009 22:41

Funkci, pro focení jídla?:-O Jak se to jmenuje, ta funkce?:-O Já taky zjistila, že si můžu dát takové to opakované focení, za několik vteřin asi 4x, ale přímo na focení jídla nevím!:-O

pipre pipre

31. 7. 2009 21:41

Holky díky :-) Snažím se, ale jde to pomalu..až přítel dcery mi včera ukázal, že mám ve foťáku i funkci pro focení jídla:-)..Spoustu funkcí ještě neznám, ale to přijde..postupně :-)...Salátek je ale opravdu dobrý..dvě porce zbyly na zítra, tak k němu bude asi grilované masíčko a je oběd :-)

Bibinka Bibinka

31. 7. 2009 21:26

Pipre, to se mi teda hodně líbí a ty fotky paráda a krásně si se vyvinula ve zdatnou fotoreportérku:-!:-D Dávám jednoznačně boda:yes:

Patricie

31. 7. 2009 21:20

Pipre:yes:fotky hezké, recept krásně srozumitelný. Bod.Moc hezky berevný.:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rýžový salát rýžový salát recept ryzovy salat recepty rýžové saláty recept rýžový salát rýžoví salát recept na ryžový salát rýžových salat salát rýžový rýžový salát s fazolemi italské recepty salat s ryži italský dresing recept ryzovy salaty rýžový salát se zeleninou salát z italského salátu recepty rýžový salát rížový salát rýžový salát zálivka na rýži

Suroviny: rýže, sůl, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibulka jarní, nať petrželová, fazole sterilované, ocet vinný bílý, křen strouhaný, hořčice, cukr, sůl, pepř mletý, olej olivový

TopRecepty.cz

Italský rýžový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZV0g