Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 058 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,67 g |
Tuky | 30,20 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 193,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2020 13:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 27 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 39 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 42 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit taštičky z křehkého těsta? Rady a tipy pro začátečníky
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Suroviny: tagliatelle, bazalka čerstvá, rajče cherry, sýr mozzarella, olej olivový, máslo, smetana, pepř, sýr parmazán strouhaný
Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K9Z
1 názor