Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínkové bagety II

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2020 11:21

Suroviny

Porce: 3 velké bagety

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 511 kJ / 2 273 kcal
Bílkoviny69,43 g
Tuky31,18 g
Vláknina28,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,09 g
Sacharidy414,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak na kynuté těsto:https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...

Semínka na povrchu drží lépe, než kdybychom bagety jen potřeli vodou a semínky posypali. Ale zase ještě lépe by držely, pokud bychom vykynuté bagety potřeli rozšlehaným vejcem a posypali. Někdo nechce vejce používat, tak to je něco mezi tím. :-)

V těstě je i trochu žitné chlebové mouky, tak jsou bagety zase chuťově trochu jiné, než jen z pšeničné mouky.

A samozřejmě, že místo tří větších baget se může udělat více menších.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

29. 1. 2021 17:25

NADEI: Já děkuji za zprávu a hezké foto, jsem moc ráda, že recept nezklamal. :-K

NADEI

24. 1. 2021 14:05

Došlo pečivo, volba byla jasná :-) trošku semínek jsem ala i do těsta, teď se už jen zakousnout. Díky za skvělý recept :yes:

Merylas Merylas

17. 11. 2020 11:34

cathleen: Díky.:-* A je vidět, že to už máš "vymakané". :-) Není se co divit. :-) Utěrka je dobrý nápad.:yes::-K

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 11. 2020 11:28

No ty jsou parádní :yes::yes: Také peču něco podobného - bagety poválím po nové utěrce, kterou jsem namočila, vyždímala a položila na tác, pak jsou vlhké ze všech stran. No a potom je oválím i v semínkách a teprve dám kynout ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, mouka žitná chlebová, sůl, cukr krupice, droždí čerstvé, slunečnice loupaná

TopRecepty.cz

Semínkové bagety II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A019