Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré

Vcelku marinované a upečené krůtí prso nakrájené na plátky podáváme s bramborovou přílohou nebo jen zeleninovým salátem. Díky kořeněné marinádě s bylinkami má jemné maso nejen výraznou chuť, ale také velice lákavě voní.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min bez doby marinování

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava, bez doby marinování)

26. 2. 2021 10:37

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 822 kJ / 2 348 kcal
Bílkoviny294,57 g
Tuky114,96 g
Vláknina7,57 g
Cholesterol 625 mg
Sodík 7,11 g
Sůl17,75 g
Sacharidy31,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KatharinaK KatharinaK

27. 2. 2021 09:54

Děkuji:-8 je pravda, že maso také nechávám po upečení chvíli přikryté, určitě to tam dopíšu pro ostatní.;-)

Eja57 Eja57

27. 2. 2021 09:12

Možná bych prso nechala po vyndání z trouby tak 15 minut přikryté " vydechnout" před krájením, dělám to se všemi pecenymi masy, utahuji do alobalu... Šťávy v mase se "usadí"...
Ale hned bych si plátek dala když vidím fotku:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa krůtí, olej, ocet balsamiko, česnek, sůl, rozmarýn sušený, tymián sušený, koření gyros, koření steak 7 pepřů

TopRecepty.cz

Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RE2R