Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená čočka na kyselo

Jednoduché jídlo plné potřebných bílkovin, to je čočka na kyselo. Recept je snadný a výsledek vypadá i chutná skvěle. Červená čočka je navíc vhodná úplně pro všechny, neboť nenadýmá a má skvělou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

25. 2. 2021 13:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 528 kJ / 1 560 kcal
Bílkoviny93,72 g
Tuky49,19 g
Vláknina50,78 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 411 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy161,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

25. 2. 2021 16:04

:-Q:-Q:-Q:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka červená, cibule, mouka hladká, sůl, pepř mletý, ocet, česnek, sádlo, vejce, okurky sterilované, chléb

TopRecepty.cz

Červená čočka na kyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxM4