Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší fazolová polévka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2021 22:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 059 kJ / 1 926 kcal
Bílkoviny8,75 g
Tuky210,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy0,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto polévku si pamatuju od dětství. Takhle se u nás dělala a musím říct, že jiná mi nechutnala nikdy více. Špek dodá polévce skvělou chuť.

Množství surovin nepíšu, protože většinou vařím podle sebe a podle svých chutí.

Ještě bych chtěla napsat, že do polévky dávám vyvařit i kůži ze špeku, slaniny. Kůže mám i v mrazáku a když dělám polévku, vždy je vytahuju a přidávám. Přidávám i do zelné, čočkové.....

Fotku přidám, jakmile budu polévku vařit. ;)

Přeju dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

domajsek

22. 2. 2021 08:37

yanull: Ani jedno ;-)

yanull yanull

22. 2. 2021 05:05

Do této polévky nedáváte cibuli ani česnek?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole červené, slanina, mouka, cukr, ocet, sůl, pepř, bobkový list

TopRecepty.cz

Nejlepší fazolová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2LnK