Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský šašlik (Remoska)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

16. 2. 2021 17:25

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie4 116 kJ / 984 kcal
Bílkoviny115,77 g
Tuky40,39 g
Vláknina18,19 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 5,52 g
Sůl13,50 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

16. 2. 2021 21:33

rizekB:
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 2. 2021 21:33

rizekB: V mnoha případech je autor uveden i v kalendáři, časopise a autor kuchařky taky. Tak tam prostě jméno autora, pokud ho máte k dispozici, přidejte do poznámky. Nebo se budete hodně divit, když vás autor zažaluje, za porušení jeho autorských práv. Pokud je to opsaný výstřižek z časopisu s neidentifikovatelným autorem, tak to napište . Mnoho receptů, je tady s takovým dodatkem, i já mám několik takových výstřižkových, dobrých receptů a kvůli neznámému autorství je sem nedám.

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 2. 2021 20:54

rizekB: myslím,že jste na špatné adrese,pokud je chcete mít jen pro sebe,tak si udělejte složku ve svém PC;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 2. 2021 20:54

rizekB: Toprecepty tu ale nejsou pro vas jako váš zápisník! Recepty sem přidáváme hlavně pro ty druhé ;-)

casino casino

16. 2. 2021 20:07

rizekB:
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich

rizekB

16. 2. 2021 19:45

cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 2. 2021 19:33

Když něco opíšu, tak odkud a kdo je autor receptu, tedy pokud to víte. Původní autor receptu by mohl mít velmi silné námitky, proti opisování ! I když pochybuji, že jste to opsal správně, tedy tento konkrétní recept. Paní Cathlen má pravdu.

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 2. 2021 19:10

rizekB: můžu se zeptat, proč jste ho sem jen opsal:-? Myslela jsem, že jsou to recepty, které jste doma s úspěchem vyzkoušel a tak je přidáváte pro ostatní.

rizekB

16. 2. 2021 18:53

cathleen: no vidíte :-D můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval :-D no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení? :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 2. 2021 18:08

Nejprve se maso upeče do hněda...pak se k němu přidá zelí a znovu se peče, i když je maso upečené:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, klobása, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí kysané, koření grilovací, vývar, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Valašský šašlik (Remoska)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpyE