Valašský šašlik (Remoska)
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,77 g |
Tuky | 40,39 g |
Vláknina | 18,19 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 31,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2021 21:33
rizekB:
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?
16. 2. 2021 21:33
rizekB: V mnoha případech je autor uveden i v kalendáři, časopise a autor kuchařky taky. Tak tam prostě jméno autora, pokud ho máte k dispozici, přidejte do poznámky. Nebo se budete hodně divit, když vás autor zažaluje, za porušení jeho autorských práv. Pokud je to opsaný výstřižek z časopisu s neidentifikovatelným autorem, tak to napište . Mnoho receptů, je tady s takovým dodatkem, i já mám několik takových výstřižkových, dobrých receptů a kvůli neznámému autorství je sem nedám.
16. 2. 2021 20:54
rizekB: myslím,že jste na špatné adrese,pokud je chcete mít jen pro sebe,tak si udělejte složku ve svém PC
16. 2. 2021 20:54
rizekB: Toprecepty tu ale nejsou pro vas jako váš zápisník! Recepty sem přidáváme hlavně pro ty druhé
16. 2. 2021 20:07
rizekB:
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich
16. 2. 2021 19:45
cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám
16. 2. 2021 19:33
Když něco opíšu, tak odkud a kdo je autor receptu, tedy pokud to víte. Původní autor receptu by mohl mít velmi silné námitky, proti opisování ! I když pochybuji, že jste to opsal správně, tedy tento konkrétní recept. Paní Cathlen má pravdu.
16. 2. 2021 19:10
rizekB: můžu se zeptat, proč jste ho sem jen opsal Myslela jsem, že jsou to recepty, které jste doma s úspěchem vyzkoušel a tak je přidáváte pro ostatní.
16. 2. 2021 18:53
cathleen: no vidíte můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení?
16. 2. 2021 18:08
Nejprve se maso upeče do hněda...pak se k němu přidá zelí a znovu se peče, i když je maso upečené
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 29 minutami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 1 hodinou
Domácí lasagne
panilek uvařil před 1 hodinou
Perníkové řezy
Panova uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Petra.kaw uvařila před 2 hodinami
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 3 hodinami
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 3 hodinami
Rychlý fazolový guláš s klobáskou
MilosCz uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset levných polévek, které zasytí i zahřejí: Čočková s klobáskou, hrstková nebo zelňačka přijdou vhod
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, klobása, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí kysané, koření grilovací, vývar, olej, sůl, pepř
Valašský šašlik (Remoska)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpyE
10 názorů