Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pavlova (dort)

Hodnocení receptu je 5,0 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 2. 2021 09:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 599 kJ / 1 577 kcal
Bílkoviny18,00 g
Tuky5,78 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy363,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pavlovu nikdy neplníme krémy na tzv. ,,vodní" bázi (obsahující tvaroh, jogurt, zakysanou smetanu apod.). Ideální je vyšlehaná smetana s trochou mascarpone, které šlehačku zpevní a ta poté udrží stabilitu i bez ztužovačů. Taktéž nikdy nesmí přijít do přímého kontaktu s ovocem či ovocnou šťávou, opět by začala vlhnout a téct.

Pavlovu skladujeme v lednici max 24 hod, poté může začít příliš vlhnout. Pokud ji ale potřete čokoládou a teprve potom navrstvíte krém, vydrží Pavlova v lednici i 48 hod.

* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

1. 2. 2021 10:19

Cukr krupice předpokládám?

magdalenka magdalenka

1. 2. 2021 10:14

Ešte som nikdy nenašla odvahu toto skúsiť...:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: bílek, cukr krupice, šťáva citronová, extrakt vanilkový

TopRecepty.cz

Pavlova (dort)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WMYQ