Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák s balkánským sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 1. 2021 17:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 794 kJ / 1 624 kcal
Bílkoviny49,63 g
Tuky153,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 999 mg
Sodík 3,78 g
Sůl9,36 g
Sacharidy12,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nesolíme, protože květák se už ve slané vodě vaří a balkánský sýr obsahuje dostatečné množství soli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

taddy1 taddy1

23. 3. 2022 11:50

Alice Magdalena: Máte pravdu, je v této úpravě "rozblemcaný", ale přesně to na pokrmu měl rád můj muž, tak jsem květák předvařovala. Bohužel jsem svého drahého před třemi týdny pohřbila. Pokud budu zapékat květák, už ho předvařovat také nebudu. Děkuji za reakci.

Alice Magdalena

21. 3. 2022 13:24

Proč květák předvařovat? Zalitý smetanou a při předepsané délce pečení bude tak akorát i bez předvařování. Takhle bude zbytečně "rozblemcaný". Sorry za ten výraz, lepší mě nenapadl.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, smetana zakysaná, vejce, sýr balkánský, máslo, strouhanka, pepř

TopRecepty.cz

Zapečený květák s balkánským sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vEE5