Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté lasagne/lazaně

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 1. 2021 21:09

Suroviny

Porce: 6 - 10

Nutriční hodnoty

Energie15 863 kJ / 3 791 kcal
Bílkoviny206,74 g
Tuky266,90 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,00 g
Sacharidy132,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto je základní recept. Je výborný, když se do směsi přidají třeba žampiony, papriky, kukuřice ... nebo místo goudy se použije uzený sýr, česnek taky nic nezkazí ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BetyBety

1. 8. 2021 12:04

Snadné, rychlé a moooc dobré. <3:yes: Jen jsem přidala trochu mrkve a celeru.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 1. 2021 00:15

lenkadra: Dekuji.

lenkadra lenkadra

25. 1. 2021 22:27

Veronika.Hrozna: sýr je v každé vrstvě ;-) (lazaně, omáčka, sýr, omáčka, lazaně ...) a lazaně jsou prostě suché pláty v krabičce a předvářet se nemusí :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 1. 2021 18:17

magdalenka: Vyzerá, že ano. Inak by sa to asi nedalo, takto pokrčiť pred plnením. Syr je iba navrchu. Autorka prezradí!

Dajda Dajda

23. 1. 2021 16:51

Já lasagne nikdy nepředvářím, ať používám jakoukoliv značku. Podle mě to není potřeba, "uvaří" se v omáčce a v bešamelu (nemíchám bešamelovou omáčku s boloňskou dohromady, ale střídám je mezi jednotlivými vrstvami lasagní). Casino má ale pravdu, že pečení by mělo být delší. Není to žádná věd - stačí do lasagní vbodnou dvouzubou vidličku - pokud projede vrstvami lehce, jsou lasagne už dostatečně měkké a je pak už jen na nás, jak moc chceme mít vrchní sýrovou vrstvu opečenou. ;-)

magdalenka magdalenka

23. 1. 2021 16:23

casino: na predposlednej fotke to skrkvané by mohli byť predvarené lasagne...alebo je to syr?

casino casino

23. 1. 2021 13:31

Mě zaujal bod 2 postupu (Vznikne rádoby bešamel.) poněkud netradiční způsob :-O ale nevyznívá to až tak úplně blbě ;-):-):-D:-K
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že :-D

magdalenka magdalenka

23. 1. 2021 09:23

Lasagne predvárate pre vrstvením? Dík.

lenkadra lenkadra

23. 1. 2021 00:51

snoopdogg: Pročpak:-? Chcete přijít ochutnat???

snoopdogg

22. 1. 2021 23:43

Vase prvni jidlo, co jste varila :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, olej, sýr gouda, protlak rajčatový, mléko, mouka hladká, koření adžika, sůl

TopRecepty.cz

Mleté lasagne/lazaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6POR