Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
Doma připravené hamburgery jsou lákadlem oslavy či letního posezení u grilu. Ke skvělým masovým plackám a čerstvé zelenině tak můžete doma upéct i nadýchané bulky, do kterých pak naskládáte vše, co na hamburgeru máte rádi.
Suroviny pro 16 kusů
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 23 959 kJ / 5 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,01 g |
Tuky | 191,05 g |
Vláknina | 38,55 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 8,73 g |
Sůl | 21,44 g |
Sacharidy | 808,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 13 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 20 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 25 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 30 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 33 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Domácí nadýchané housky udělají každý burger dokonalý. Video vám pomůže s jejich přípravou
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mléko plnotučné, olej, vejce, cukr, droždí sušené, sůl, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, mléko plnotučné, olej, vejce, cukr, droždí sušené, sůl
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4NMx
0 názorů