Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

19. 1. 2021 17:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 043 kJ / 1 683 kcal
Bílkoviny170,15 g
Tuky79,78 g
Vláknina17,97 g
Cholesterol 2,92 g
Sodík 3,11 g
Sůl7,95 g
Sacharidy65,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirováno internetem. Sama jsem nevěděla, jak to dopadne. Dobré to bylo. Nákyp zůstal pod alobalem šťavnatý, krásně se oddělil od papíru a držel pěkně tvar. Možná by stálo za pokus rozmixovat vše úplně najemno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

19. 1. 2021 19:49

yanull:
Sardelky do paštik přidává i M.J.Sandtnerová...
...no a já taky, že:-D
Někdy, když pastu mám, tak přidám i do sekané:yes:
V malém přidaném množství je to takové UMAMI ;-)

yanull yanull

19. 1. 2021 18:17

Neumím si představit chuť jater se sardelovou pastou, ale třeba někomu přijde vhod.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, sýr hermelín, sýr mozzarella, vejce, cibule, česnek, majoránka, koření do mletého masa, sůl, pepř mletý, pasta sardelová

TopRecepty.cz

Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzOp