Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po gruzínsku

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2020 23:43

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 186 kJ / 283 kcal
Bílkoviny2,50 g
Tuky22,79 g
Vláknina6,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,50 g
Sacharidy14,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

29. 8. 2020 12:24

Jaromíra18: Děkuji za milý komentář! :-K Jídlo je jednoduché, mírně pikantní a hlavně rychlé. To považuji ve dnešní uspěchané době za velký plus. ;-) :-8 Snad se někomu bude recept hodit. :-8

MamlajdaD MamlajdaD

29. 8. 2020 12:19

Marie Svarcova: Dík za komentář, příště zkusím přidat ažiku, doma jí mám. ;-):-K

MamlajdaD MamlajdaD

29. 8. 2020 12:17

Eja57: Díky za tvůj pěkný komentář! :yes::-K

MamlajdaD MamlajdaD

29. 8. 2020 12:15

Ivana Ch: Moc děkuji za komentáře! :-D:-K Toto není sice tvoje vytoužené kuře čochasbili, ale je mu trochu podobné, asi v Gruzii, tak jako třeba u nás, dělají různé variace v různých oblastech, nebo je to jen česká podoba, ale důležité je, že je to moc dobré. Nedivím se ti, žes recept sháněla. :-8;-) Já taky mám z nějakého časopisu opsaný recept na kuře čochasbili, ale představ si, že je zcela bez cibule, to mě příjde spíš jako nepovedený rádoby recept, to bych sem na Topky nedala. ;-) Dík za popovídáníčko a měj se hezky! :-K:-K:-K

Jaromira18 Jaromira18

29. 8. 2020 10:01

:yes::yes::-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 8. 2020 09:49

:yes::yes:<3 dělám podobně, ještě přidávám adžiku -typické gruzínské koření :-K

Eja57 Eja57

29. 8. 2020 09:00

Ivana Ch: vzdáleně ano, ale originál recept je založený na HODNĚ cibule - ta je nejdůležitější, ochutí a zahustí, hodně rajčat, klidně kvalitních z plechovky, žádné kari ani další koření, jen sůl, pepř a trocha papriky, ev. trocha sušeného kopru a práškového koriandru. Někdy se udává i na konec dokončit trochou kefíru/jogurtu, ale zrovn v tomhle mi to moc nesedí, i když jsem to taky zkoušela. Navrch petrželka v koriandr. Je to moc dobré, a z kuřecích řízků prsních nebo stehenních i docela rychlé. Už jsem docela dlouho nedělala, fajn připomenutí:yes:

Ivana Ch

29. 8. 2020 07:43

Představ si mě blba nenapadlo si recept na kuře čachochbili vyhledat na Goglu a ejhle recept tam je. Hurá. To víš stará bába.

Ivana Ch

29. 8. 2020 06:55

Já měla opsaný recept na kuře čachochbili, to bylo báječné, jedli jsme ho v r.1967 v Gruzii ,recept se někam propad a tohle se mě zdá že by to mohlo být něco podobného.

Ivana Ch

29. 8. 2020 06:36

:yes::yes::yes::yes::-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kuře, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, olej, cibule, vývar, protlak rajčatový, citron, víno bílé, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Kuře po gruzínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmmY