Kuře po gruzínsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 186 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 22,79 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 14,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2020 12:24
Jaromíra18: Děkuji za milý komentář! Jídlo je jednoduché, mírně pikantní a hlavně rychlé. To považuji ve dnešní uspěchané době za velký plus. Snad se někomu bude recept hodit.
29. 8. 2020 12:19
Marie Svarcova: Dík za komentář, příště zkusím přidat ažiku, doma jí mám.
29. 8. 2020 12:17
Eja57: Díky za tvůj pěkný komentář!
29. 8. 2020 12:15
Ivana Ch: Moc děkuji za komentáře! Toto není sice tvoje vytoužené kuře čochasbili, ale je mu trochu podobné, asi v Gruzii, tak jako třeba u nás, dělají různé variace v různých oblastech, nebo je to jen česká podoba, ale důležité je, že je to moc dobré. Nedivím se ti, žes recept sháněla. Já taky mám z nějakého časopisu opsaný recept na kuře čochasbili, ale představ si, že je zcela bez cibule, to mě příjde spíš jako nepovedený rádoby recept, to bych sem na Topky nedala. Dík za popovídáníčko a měj se hezky!
29. 8. 2020 10:01
29. 8. 2020 09:49
dělám podobně, ještě přidávám adžiku -typické gruzínské koření
29. 8. 2020 09:00
Ivana Ch: vzdáleně ano, ale originál recept je založený na HODNĚ cibule - ta je nejdůležitější, ochutí a zahustí, hodně rajčat, klidně kvalitních z plechovky, žádné kari ani další koření, jen sůl, pepř a trocha papriky, ev. trocha sušeného kopru a práškového koriandru. Někdy se udává i na konec dokončit trochou kefíru/jogurtu, ale zrovn v tomhle mi to moc nesedí, i když jsem to taky zkoušela. Navrch petrželka v koriandr. Je to moc dobré, a z kuřecích řízků prsních nebo stehenních i docela rychlé. Už jsem docela dlouho nedělala, fajn připomenutí
29. 8. 2020 07:43
Představ si mě blba nenapadlo si recept na kuře čachochbili vyhledat na Goglu a ejhle recept tam je. Hurá. To víš stará bába.
29. 8. 2020 06:55
Já měla opsaný recept na kuře čachochbili, to bylo báječné, jedli jsme ho v r.1967 v Gruzii ,recept se někam propad a tohle se mě zdá že by to mohlo být něco podobného.
29. 8. 2020 06:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 42 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 43 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 58 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: kuře, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, olej, cibule, vývar, protlak rajčatový, citron, víno bílé, petrželka zelená
Kuře po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmmY
10 názorů