Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkové palačinky s jahodovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2020 15:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 848 kJ / 2 593 kcal
Bílkoviny99,33 g
Tuky38,27 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy438,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Palačinky se moc dobře smažily. Pokud máte kvalitní pánev, stačí ji vytřít tukem jen na začátku, pak už jsem smažila nasucho.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

9. 11. 2021 16:06

Alena Prokopova: Děkuji za milou zprávu..:-K

Alena Prokopova

9. 11. 2021 14:18

Na přeliv jsem místo jahod použila jablka, palačinky jsou výborné.
S jahodami udělám v létě :)

Ivusa Ivusa

21. 6. 2021 10:19

Vypadají fantasticky teď je zrovna období jahod ,tak vyzkouším :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, jablko, rum, cukr vanilkový, sůl, skořice, jahody, cukr vanilkový, pudink vanilkový, voda, máta

TopRecepty.cz

Jablkové palačinky s jahodovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyMN