Broskvové čatní k foie gras
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to originál francúzsky recept, čatní podávajú k foie gras. Robila som tento rok viackrát, raz som skúsila s kardamónom - asi 6 celých pukov som varila s broskyňami a miesto jablčného octu som dala balsamico. Toto množstvo je "francúzske" - na jedno pohostenie. Samozrejme si ho môžete znásobiť a urobiť do zásoby. Preto som pridala spôsob sterilizácie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 15 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 16 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 21 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 33 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 41 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 59 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 5 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bršlice kozí noha je úporný plevel i ceněná jedlá rostlina. Záleží na úhlu pohledu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Suroviny: cukr třtinový, citron bio, cibule, rozinky, zázvor mletý, ocet jablečný
Broskvové čatní k foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmz3
0 názorů