Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové čatní k foie gras

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 8. 2020 19:16

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 186 kJ / 523 kcal
Bílkoviny1,73 g
Tuky0,54 g
Vláknina6,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to originál francúzsky recept, čatní podávajú k foie gras. Robila som tento rok viackrát, raz som skúsila s kardamónom - asi 6 celých pukov som varila s broskyňami a miesto jablčného octu som dala balsamico. Toto množstvo je "francúzske" - na jedno pohostenie. Samozrejme si ho môžete znásobiť a urobiť do zásoby. Preto som pridala spôsob sterilizácie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr třtinový, citron bio, cibule, rozinky, zázvor mletý, ocet jablečný

TopRecepty.cz

Broskvové čatní k foie gras

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmz3