Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrý domácí ochucený kečup

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 8. 2020 21:29

Suroviny

Porce: 5 menších sklenic ( 315ml)

Nutriční hodnoty

Energie6 725 kJ / 1 607 kcal
Bílkoviny25,78 g
Tuky6,61 g
Vláknina61,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,18 g
Sůl30,00 g
Sacharidy334,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem plno domácích rajčat. Mezi nimi jsem měla jak klasická červená, tak i pár žlutých. Tak jsem z nich udělala kečup. Tento kečup jsem ochutila lilkem, který jsem tu měla. Kečup je opravdu dobrý. Kdo chce mít pikantní, může přidat místo sladké mleté papriky pálivou nebo i čili, kdo má rád ostré.

P.S. kdo chce, může dát kečup do větších sklenic.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiskaM MiskaM

26. 8. 2020 22:40

Eja57: děkuji za vyzkoušení :-K

Eja57 Eja57

26. 8. 2020 22:29

Doma lilek a rajčata, tak jsem v menším množství v přesně přepočítaném poměru vyzkoušela...špetka chili...místo pasírování tyčák do hladka...dobré to je:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče, jablko, lilek, cibule, cukr krystal, sůl, ocet, koření hřebíček, paprika sušená sladká, skořice mletá

TopRecepty.cz

Dobrý domácí ochucený kečup

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W34v