Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí broskvový džem

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 8. 2020 09:12

Suroviny

Porce: 3 skleničky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 625 kJ / 2 779 kcal
Bílkoviny8,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy614,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nalezeno na jiném webu, zde jsem tuto alternativu se skořicí a rumem nenašla, velmi chutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ludmila B Ludmila B

17. 8. 2020 18:57

cathleen: dobrý den - je to určitě Labeta, přidám foto , je to želírovací přípravek místo želírovacího cukru. Cukr tam je klasický bílý - krupice. Takže Labeta želírfix 2:1 + krystal cukr.
Jinak ta Labeta (želírfix) 2 :1 český výrobce - opravdu dobře želíruje a je to celkem levné - cca 9Kč v porovnání s gelfixem .

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 8. 2020 11:05

Poprosím o upřesnění - je to určitě Labeta, ne Labela, jak bylo v receptu původně, ale - Pektogel je značka a Labeta také. Takže ta použitá Labeta byl želírovací přípravek nebo želírovací cukr:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: broskve, cukr krupice, rum, skořice, šťáva citronová,

TopRecepty.cz

Domácí broskvový džem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMGm