Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeské zelňáky

Čekáte návštěvu a rádi byste připravili slané pohoštění k vínu či pivu? Vyzkoušejte jihočeské zelňáky s poctivou porcí škvarků. Zelné placky najdete v osvědčených receptech snad každé babičky a není divu, jsou opravdu výborné.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 2. 2008 23:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

7. 1. 2009 10:34

Vyskúšajte naše kapustníky, sú suprovéééé:yes: http://www.toprecepty.cz/recept/1880-sarisske-kapu...

Venca Skalicky z Canady, Quesnel , BC

6. 1. 2009 21:49

Mnohe diky za recept , zkousel jsem zelnaky tvorit, a jsem uz dost blizko chuti , kterou ma matka pred 50-ti lety , delala. Ale vas recept je lepsi, hned ho musim zkusit. Mimochodem, ptal jsem se pritelkyne, Moravanky, na recept a nevedela co zelnak je. Tak velke diky.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí zelňáky recept na pravé zelňáky zelńáky na plech recept zelňáky z listového těsta zelniky staročeské zelníky zelníky z kyselého zelí se škvarkama recepty-zelnáky keramický hrnec zelnák zelňáky s tvarohem recept na domácí zelňáky zalňáky těsto na zelnáky zelňáky-recept zelky smažené zelnáky zelňáky z kysaného zelí zelnace zeláky recept recept-zelňáky

Suroviny: mouka hladká, zelí kysané, sádlo, škvarky, sůl, kmín celý, mléko, tuk

TopRecepty.cz

Jihočeské zelňáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pr2