Tuňákový salát ideální na léto
Suroviny
Porce: Dle počtu strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,04 g |
Tuky | 99,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 7,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství těstovin a zeleniny neuvádím, každý si může zvolit množství podle potřeby. Já dělala 500 g těstovin, ale vy můžete udělat menší množství. U nás se dělá plná mísa, protože nás je doma dost. Přes léto je to rychlé a dobré jídlo a když je tam smetana a majonéza tak ve větším množství se to ztratí. Přeji dobrou chuť a ať vám chutná, stejně tak jako nám :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 17:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Suroviny: těstoviny, tuňák, okurka salátová, paprika, rajče cherry, sýr mozzarella, smetana zakysaná, majonéza, pepř černý
Tuňákový salát ideální na léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3vD
1 názor