Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Energie | 17 561 kJ / 4 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,50 g |
Tuky | 55,30 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 765,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 11:04
Jsou vynikající, také je máme moc rádi.
11. 8. 2020 10:53
také je dělám a jsou skvělé
11. 8. 2020 09:09
Tento recept robíme tiež. Podľa mňa je veľmi dobrý a chutný. Je úplne jedno, či sa použije kyslá smotana, biely jogurt alebo acidko. Čo mala - to dala Toto: 250 ml smetany - 33% by bola šľahačková smotana a tú by som nepoužila. Cesto môže byť v chladničke aj dlhšie ale najlepšie je podľa mňa prvé dva dni, potom sa mi kvalitou už až tak nepáči.
11. 8. 2020 06:39
A co dál, když budu několik dní odebírat porci za porcí?
11. 8. 2020 05:55
yanull: Jani, tady to bude asi víceméně jedno. Mám tu zcela stejný recept, tyhle langoše jsme dělali mockrát a smetanu jsem použila takovou, která byla zrovna po ruce
11. 8. 2020 01:39
Doplňte prosím do receptu, kolik má smetana mít procent tuku. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 32 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 54 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: mléko, smetana, mouka hladká, droždí, sůl, cukr
Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G30L
6 názorů