Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

10. 8. 2020 14:10

Suroviny

Porce: Cca 8 sklenic

Nutriční hodnoty

Energie15 695 kJ / 3 751 kcal
Bílkoviny39,00 g
Tuky12,00 g
Vláknina150,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy796,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já měla od známého plno švestek, které už byly docela měkké a chtěly zužitkovat. Tak mě napadla povidla, i když by se max. hodily na slivovici :D

Kdo chce, může ještě sklenice s povidly zavařit.

Inspirace: https://fresh.iprima.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

11. 8. 2020 12:38

"Pečená švestková povidla..."
:-K
Marie Svarcova:
To myslíte vážně?:-O
Ledaže, a nyní nechci být impertinentní, ledaže byste byla, promiňte, barvoslepá... ;-):-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 8. 2020 10:51

:yes: nejlepší povidla, také je peču <3:-K

Jaromira18 Jaromira18

10. 8. 2020 19:53

Musí být moc dobré a vynikající.:yes::yes::yes:

MamlajdaD MamlajdaD

10. 8. 2020 15:11

MiskaM: Pěkný recept, :yes: také "peču" povidla v troubě, ale s méně kořením. Dávám jen skořici a tlučený prosátý hřebíček (jen malinko) a pokud jsou švestky hodně sladké, tak jen málo cukru nebo i žádný. Mám ráda přírodnější chuť. Svářím - peču - hodně nahusto. Sklenice neotáčím, ale na povrch před uzavřením naliji trochu rumu. Pak rychle a pevně sklenici zavřu. Pokud mi ve sklenici zůstanou ještě nespotřebovaná povidla, tak je také na povrchu pro jistotu zaliji malým množtvím rumu. ;-):-D Tyto tvoje povidla budou také asi moc dobrá a hodně voňavá! ;-):-8:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: švestky, cukr třtinový, skořice, badyán, kyselina citronová, med

TopRecepty.cz

Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E3wY