Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí špikované okurkou a špekem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 8. 2020 17:05

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 824 kJ / 1 870 kcal
Bílkoviny228,76 g
Tuky98,94 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,15 g
Sacharidy14,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

8. 8. 2020 15:39

Anna Kocikova: Eja57: Ivana Ch: ...děvčata děkuji:-K:-K:-K ano, omáčka byla moooc dobrá;-):-Q:-8

Ivana Ch

8. 8. 2020 08:15

:yes::yes::yes::-):-K

Eja57 Eja57

7. 8. 2020 18:21

Já bych si prosila omáčku s rýží bez masa:-K děkuji....ta vypadá moooc dobře:yes:
U nás je špikované maso čímkoli naštěstí v neoblibě takže mám o práci méně:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 8. 2020 18:10

Takto připravené maso je v oblibě i u nás doma:-Q:-KJirko máš velice hezky napsaný postup práce:yes:Já jsem kdysi dala do mrazáku jen špalíčky špeku a okurky ne.Okurky byly větší než dírky:-8 Nemusím popisovat co tam zůstalo po okurkovém"natlačaní";-):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, špek uzený, cibule, hořčice plnotučná, pepř mletý, sůl, vývar, jíška

TopRecepty.cz

Hovězí špikované okurkou a špekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8W5