Zbojnická vepřová směs
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 490 kJ / 2 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,75 g |
Tuky | 74,80 g |
Vláknina | 45,50 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 158,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2020 20:44
Podle tebe Jardo, podle tebe se nedá vařit
1. 8. 2020 18:57
casino: máte strach, že se tu bude řešit úroveň české pediatrické traumatologie?
1. 8. 2020 17:20
casino: ne...stránky Digiarta znám...občas se mu pravda plete í/ý....ale jsou to dobré recepty podle kterých dá uvařit dobré jídlo...a přidávat do diskuze k tomuhle patlalovi mi přijde hodně nevhodné.....
1. 8. 2020 17:11
@.jarda11: tak to je super
1. 8. 2020 17:10
No, asi budu za nelidu:
MamlajdaD:
...a co takhle SZ, he?
MamlajdaD:
...a co takhle SZ, he?
1. 8. 2020 17:02
hospodyne: vařit umím ale ty recepty odpovídají přesně jak mají být než tu jsou některý jsou pěkně na nic jsem kuchař a udělal bych to 2x líp tady to je že to není ono jak to má být
takže ten recept je podle toho jak má být
takže ten recept je podle toho jak má být
1. 8. 2020 16:29
hospodyne: S českým jazykem je na štíru víc zdejších kuchařů, ale jazyk by se měl ctít, že. No ještě horší gramatiku, tedy přímo hrubky, jsem před chvílí viděla na blogu přispěvatele s nickem digiart, ten má těžké hrubky i v nadpisech svých receptů na blogu! A protože neumí pořádně česky, tak se za to ani nestydí. No jen jsem si potřebovala ulevit a vypovídat se.
Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! Moc zdravím!
Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! Moc zdravím!
1. 8. 2020 15:47
@.jarda11: bože můj, v které obecné jste splnil povinnou školní docházku...
vařit neumíte a česky také ne
vařit neumíte a česky také ne
1. 8. 2020 15:17
Eja57: takle ten recept jak jse se dělá
1. 8. 2020 15:08
@.jarda11: jsem doma se zablokovanejma zádama, nemůžu se smát.........ale to nejde....bože....
1. 8. 2020 15:02
teda Casino.....oni nevěděla jak se dělá šťáva
Stálo by za úvahu vstupně do TOPek dát odstrašující příklady jak NE
1. 8. 2020 14:56
Eja57: můžete jí tam dát kdy chcete
1. 8. 2020 14:52
@.jarda11: takle se recept nepíše....moderátorka už tomu dala trochu fazónu, ale furt ještě nevím, kdy tam mám dát tu sterilovanou kapiii....
1. 8. 2020 14:51
hospodyne: takle má být správný recept než je na internetu
1. 8. 2020 14:50
casino: pořádně si to předčete po zalití vody vznikne štáva a víc se tam nedává je to směs a do směsi se štáva nedává to byste jako měla vedět
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 34 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 52 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Chcete ozdobit perníčky sněhem? Poradíme, jak se vyhnout nejčastějším chybám a připravit správný sníh na zdobení
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, žampióny, kukuřice sterilovaná, arašídy, pórek, kapie sterilovaná, feferonka, šlehačka, olej, sůl, pepř mletý
Zbojnická vepřová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3L8R
20 názorů