Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 332 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 38,27 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 58,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je díky podmáslí lehce nakyslá a není třeba ocet. Já jsem měla jemné podmáslí od farmářů, tak jsem nedávala ani smetanu. Měla jsem zbytek čerstvého kopru, tak jsem přidala, ale nemusí být.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2020 20:16
27. 7. 2020 19:51
( Jen bych asi umázla to čárku nad á...Hodolany jsou s krátkým a...teď už jsou myslím součást Olomouce, ale bývala to samostatná obec a "máčka" se jmenuje podle nich....)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 1 hodinou
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, podmáslí, klobása, vejce, mouka hladká, vývar, máslo, koření nové koření, bobkový list, cukr
Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GzL
2 názory