Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňský štrúdl a klasické náplně

Hodnocení receptu je 4,5 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 12 min Doba přípravy: 12 min

12 min (12 min příprava)

24. 10. 2020 18:55

Suroviny

Porce: 1 nohavice

Nutriční hodnoty

Energie25 175 kJ / 6 017 kcal
Bílkoviny70,45 g
Tuky371,22 g
Vláknina53,40 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy449,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto použijeme listové nebo tohle: https://www.toprecepty.cz/recept/29123-jednoduche-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

24. 10. 2020 21:06

Nie som odborník na štrúdle, ale myslím, že viedenský "Apfelstrudel " bude bez maku...(ošúpané a drobne nakrájané jablká, citrón, cukor, vanilka, škorica, hrozienka v rume, pod jablká opražená strúhanka+trochu orechov - mandlí...) . A na tanierik možno pridať vanilkovú zmrzlinu alebo šľahačku...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 10. 2020 20:42

zdenka.s: Nech ho odležet. Tedy aspoň kousek, který zbyde, na druhý den je lepší.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 10. 2020 20:34

zdenka.s: Tady to papá každý a v každých slušných lahůdkách,cukrárně, pekárně ho mají, vždycky buď jablkový s mákem , nebo višńový a třešňový s mákem, samozřejmě lepší, nebo horší kvality. Obyčejně se ta kvalita odvíjí od toho, jaké koření a kolik je ho ve štrúdlu. Když je dobře vychucený, tak se po tom lidi jdou utlouct a už znají, kde je dobrý štrúdl k dostání. Ve Vídni v každé kavárně číšník automaticky nabízí štrúdl a zkuste odmítnou, když řekne , že se dnes obzvláště kuchařce povedl..... :yes::yes::yes:

zdenka.s zdenka.s

24. 10. 2020 20:19

Vypadá luxusně :yes: jsem hodně zvědavá , nedovedu si představit chuť jablíček a máku , ale určitě to bude dobrota :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 10. 2020 19:34

Máš domácí jablíčka ? :-K

Wikki

24. 10. 2020 19:12

Zrovna jsem dala do lednice těsto na závin, které všichni chválí.:-)

Náplń se mi moc líbí, zítra vyzkouším. :yes:

Jaromira18 Jaromira18

24. 10. 2020 19:01

:yes: Zítra peču závin , náplň moc ráda udělám.:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jablko, mák mletý, rozinky, cukr vanilinový, cukr skořice, skořice mletá, cukr krystal, rum, máslo, višně, mák, cukr vanilkový, cukr skořice, cukr krystal, kůra citronová, rum, máslo, těsto listové, víno hroznové, krupice, cukr moučkový, cukr vanilkový, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Vídeňský štrúdl a klasické náplně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xJGE