Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Thajská kuřecí polévka s arašídovým máslem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

21. 10. 2020 17:13

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 289 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny25,12 g
Tuky98,76 g
Vláknina6,74 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 3,53 g
Sůl7,67 g
Sacharidy66,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 8. 2021 17:58

BorRadim: díky za komentář :-K hezký zbytek dne a pohodový večer

BorRadim

11. 8. 2021 17:55

Marie Svarcova: diky :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 6. 2021 12:10

BorRadim: :-) Dobrý den a děkuji za komentář - můžete dát hned na začátku nebo pak až na talíř nasekanou , někdo ji nedává vůbec - podle chuti :-K Přeji krásný den - omlouvám se teprve teď jsem měla čas na Pc

BorRadim

6. 6. 2021 10:56

Dobrý den
Co s tou chilli papričkou? Kdy ji tam mám dát? V surovinach je, ale v receptu už ne. Diky

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 10. 2020 12:35

Alzbetina Prk.: :-) Děkuji za komentář - přesně jste to popsala, bylo mi líto to vylít:-):-K Hezký a zdravý den

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 10. 2020 12:33

Eja57: :-) Dík za komentář, ten vývar není důležitý ale je škoda to po uvaření vylít, na chuť to vliv nemá <3 samozřejmě když potřebuji správný vývar vařím ho z jiných surovin i jinak dlouho :-) Hezký den a hlavně zdraví všem

Alzbetina Prk.

22. 10. 2020 10:50

Eja57: Pokud je v polévce kari pasta, rybí omáčka, kokosové mléko a další, tak síla vývaru určitě není pro chuť rozhodující, to mi věřte ;-), v receptu se ani o potřebě "silného vývaru" nikde nepíše. Tady jde spíš o to, použít vodu z vaření masa, než o to, jak získat co nejsilnější vývar

Eja57 Eja57

22. 10. 2020 10:35

Dobré to bude určitě, moc hezký recept. Jen bych - ze dvou kuřecích řízků litr silného vývaru jaksi udělat neumím, a ten výrazný vývar je tam podle mne chuťově potřeba....aspoň dle receptu to vypadá, že použijeme jen ten vývar z vaření kuřecích řízků... nebo špatně chápu?

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 10. 2020 21:49

gustavo.woltmann: :-)Děkuji za komentář, mám moc ráda asijskou kuchyni ale tu českou určitě také, jen z té asujské tady ještě tak moc receptů není <3 hezký zbytek večera

gustavo.woltmann gustavo.woltmann

21. 10. 2020 21:44

Z rohů thajské kuchyně, no trochu té exotiky nikdy neuškodí. Polévku jsem zkoušel a musím uznat že je výborná. Nechal jsem se inspirovat a jako druhý chod jsem udělal i kuře na medu. No prostě jak vás to vtáhne tak není cesty zpět.
Gustavo Woltmann

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: řízky kuřecí, vývar, houby shiitake, olej arašídový, česnek, zázvor, chilli paprika čerstvá, mléko kokosové, limetka, med, máslo arašídové, omáčka sojová tmavá, omáčka rybí, nudle, nesolené arašídy, cibulka, koriandr, klíčky mungo baby

TopRecepty.cz

Thajská kuřecí polévka s arašídovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JgV