Plněné brambory mletým masem a Hermelínem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
Tuky | 69,46 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 79,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2013 00:28
Zdravím kuchařinky!!!
Brambory miluji a jidla s nimi spojená také. Náš turist klub POHODA mi za bramboráky dal řád legií, bramborák speciál se vyznačuje tím, že se místo mouky dává díl strouhanky a dle toho co je, tak na jemno krájená slaninka, šunčička né, ta nedá chuť, ale třeba špekáček, kysané bélé drobně krájené zelí ano, atd.. vždy je jich málo. Vasla
Brambory miluji a jidla s nimi spojená také. Náš turist klub POHODA mi za bramboráky dal řád legií, bramborák speciál se vyznačuje tím, že se místo mouky dává díl strouhanky a dle toho co je, tak na jemno krájená slaninka, šunčička né, ta nedá chuť, ale třeba špekáček, kysané bélé drobně krájené zelí ano, atd.. vždy je jich málo. Vasla
14. 11. 2009 22:44
Mirčo, určitě vyzkoušej, jsem si jistá, že vám bude chutnat! Brambory neloupu, stačí je pořádně očistit kartáčkem. Těším se na tvoje oku vždy lahodící fotky!
14. 11. 2009 21:28
Dzungilo zrovna se tu probírám recepty na mleté maso a našla jsem tuhle tvou nádheru.Okamžitě ukládám na vyzkoušení! a už se na to moc těším.Posílám boďku č.7 za chuťově nádherné fotky a a za bezva nafocený postup.Jen mám malý dotaz-brambory po vychladnutí loupeš?-musí se?
31. 7. 2009 11:42
No jo, brambůrky, to je věc, člověk by neřekl, kolik se z nich dá udělat dobrůtek
31. 7. 2009 09:35
Moc pěkný recept a dobrý nápad, jak zkombinovat běžné jídlo nejen chutně ale i lahodné na pohled. Bodík
31. 7. 2009 08:41
pěkný recept
31. 7. 2009 08:17
Dzungila Hlavně že ti vyšlo jídlo Teda jak připravit, tak vyfotit. Já s tím focením taky bojuju a někdy ani nevím, který snímek vybrat, Protože jsou všechny nějak divné Ale zase raději nějaká fotka, než nic. A tady je důležitý fotopostup, aby každý věděl, jak na to
31. 7. 2009 08:13
Brambory jsou opravdu klasické. Jenom mi nevyšla fotka.
31. 7. 2009 08:10
Opravdu, moc pěkný recept a vím už teď, že by mi moc chutnalo A Iljušo, se mi zdá, že ty brambůrky jsou normální, žluté, podle té další fotky v řadě. A viděla jsem už někde jídlo vařené z těch modrých brambor, ale nějak mě to nebere
31. 7. 2009 07:51
moc pěkný receptík, jen se zeptám, ty brambory jsou zelené origoš (znám i modré) nebo jen blbě nasvícené Jinak závěrečná fotka mi dělá velké sliny
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 15 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: plněné brambory brambory plněné masem pečené brambory s mletým masem pečené brambory plněné mletým masem plněné vařené brambory brambory s hermelinem plněná brambora plněné brambory masem brambory v alobalu s mletým masem bramboráky plněné mletým masem bramborák plněný mletým masem modré brambory jidla z mleteho masa pečené plněné brambory mletým masem dresing ze zakysane smetany brambory s mletým masem maso s hermelínem jídla s mletým masem jídlo s mletým masem dresing na brambory
Suroviny: brambory, sůl, maso mleté, marináda orientální, cibule, paprika sušená sladká, sýr hermelín, jogurt bílý, smetana zakysaná, cibulka, česnek, kapie, kečup sladký, vegeta, šťáva citronová, pepř mletý, zelenina čerstvá, pažitka
Plněné brambory mletým masem a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLnj
10 názorů