Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lokše s povidly

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

17. 10. 2020 23:43

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 812 kJ / 1 867 kcal
Bílkoviny54,50 g
Tuky7,00 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy381,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://delej-jidlo.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

19. 10. 2020 10:10

U nás sa robia lokše tiež na sladko, ale bez lekváru https://www.toprecepty.cz/recept/1713-lokse-sladke... V každom prípade je to super jedlo. :yes:;-)

SilviaD SilviaD

19. 10. 2020 08:55

Lokše sú u nás veľmi obľúbene. Pečieme ich celá família v letnej kuchyni na starom šporáku na drevo. To sa vtedy robí naraz aj z 10-15 kg zemiakov :-) U nás sa potierajú bravčovou alebo ak je tak kačacou alebo husacou masťou. Jedia sa aj na sladko ale viacej idú na slano. Masť spolu s cesnakom a soľou, alebo len omastené a osolené, so soľou a kyslou smotanou. Moje obľúbené sú omastené a naplnené slaným tvarohom zmiešaným s kyslou smotanou a zapečené do chrumkava v rúre.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, mouka hladká, sůl, máslo, povidla švestková, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Lokše s povidly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzDm