Dršťková polévka hlívová
Dršťková polévka je všeobecně ve velké oblibě. Mnohé však odrazuje náročná příprava a nelibá vůně při vaření hovězích drštěk. Proto vám nabízíme alternativu v podobě této voňavé a chutné polévky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 303 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,56 g |
Tuky | 84,92 g |
Vláknina | 29,17 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáte rádi moc pálivé, stačí jen půl lžičky pálivé papriky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2020 15:47
Polévku jsem dnes vařila stejně. S dovolením jsem přidala fotku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 11 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 33 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, máslo, paprika sušená pálivá, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, česnek, mouka hladká, sůl, majoránka, petrželka
Dršťková polévka hlívová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R320
1 názor