Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Liptovské chlebíčky

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2020 16:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 600 kJ / 383 kcal
Bílkoviny1,12 g
Tuky41,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 129 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Pomazánky-recepty.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

18. 10. 2020 20:53

Koubkova: Děkuji moc..:-K:-K

Koubkova Koubkova

17. 10. 2020 08:58

Také jsem dnes vyzkoušela ,použila jsem německý tvaroh, ten není tak řídky ,mléko jsem vynechala je krásně nadýchaná:yes:

mika59 mika59

13. 10. 2020 22:14

KUKI1: Děkuji moc..:-K:-K

KUKI1

13. 10. 2020 11:21

Tak mi to nedalo a pomazánku jsem včera udělala. Opravdu nadýchaná, výborná a rychle hotová. A řídká nebyla;-):yes:

mika59 mika59

12. 10. 2020 13:43

KUKI1: Není, myslím, že na fotkách to je vidět. Je našlehaná jako pěna..:-)

KUKI1

12. 10. 2020 12:55

Když se použije tvaroh z krabičky, není pomazánka řídká?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 10. 2020 12:01

casino: Není tomu tak vždy! Dobrá maďarská paprika se po rozležení ,po takovém ošetření opravdu na chuti odrazí a významně. Posune to pomazánku z kategorie dobrá, do kategorie mňamka . Se špatnou paprikou neuděláte nic . Jelikož to dělala taky moje tchýně, tak držím s ní, a dobrou papriku rozpouštím, jak v másle , tak i v oleji /tu druhou do segedýnu a grenadýru/!<3

casino casino

11. 10. 2020 10:17

Eja57:
Máslo je máslo:yes: ale také vztah k němu patrně přehodnotím :-D
Doposud jsem v HORKÉM másle "rozpouštěl" papriku, že pro lepší barvu...
Nedávno jsem zkusil tak i tak a nikdo, vyjma mé maličkosti, zanedbatelný rozdíl v chuti ani barvě tvarohových pomazánek nezaznamenal ;-(:-)

Eja57 Eja57

11. 10. 2020 09:16

No za mne - já asi na stará kolena přehodnotím svůj vztah k přidávání másla do pomazánek, nedávám, konzistenci řeším našleháním základním surovin, ani můj kamarád výborný kuchař mne nepřesvědčil....aaale - tady to vidím i já, autorce děkuji:-K

Eja57 Eja57

11. 10. 2020 09:11

No...liptovská pomazánka je dejme tomu asi jasný název s jasným složením....aaaale - liptovské CHLEBÍČKY je jinde, ne? prostě chlebíčky INSPIROVANÉ liptovskou pomazánkou...ne?
:-K

casino casino

10. 10. 2020 22:21

mika59:
:yes::yes::yes:
Ovšem jak říká klasik: „Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.“ :-D
https://www.pomazanky-recepty.cz/pomazanky/liptovs...

mika59 mika59

10. 10. 2020 21:49

casino: Čerpám z toho...už jsem na váš komentář čekala...;-) https://www.pomazanky-recepty.cz/pomazanky/liptovs...

casino casino

10. 10. 2020 21:43

"Liptovské chlebíčky"
Že se jedná o tuctovou pomazánku (vyjma toho zpracování másla:yes: je věc jedna...
...ale proč LIPTOVSKÉ:-?
Že by šlo o liptovské máslo:-O když už tam není bryndza :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 10. 2020 20:08

:yes::yes::yes:<3:-K

Koubkova Koubkova

10. 10. 2020 19:03

Aha tak to.ano:-D:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: tvaroh plnotučný, máslo, paprika sušená sladká, cibule, mléko, sůl, veka, cibule, paprika sterilovaná

TopRecepty.cz

Liptovské chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3j1