Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 10. 2020 18:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 057 kJ / 1 448 kcal
Bílkoviny129,88 g
Tuky35,94 g
Vláknina27,83 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 5,23 g
Sůl12,05 g
Sacharidy123,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V různých švestkových omáčkách je různé koření, citronová kůra a jiné. Já chtěla jen chuť jednoduchou. Uzené maso je výrazné. Pekla jsem i kuřecí uzená stehna, taky dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

9. 10. 2020 19:32

"Já chtěla jen chuť jednoduchou."
Já taky :-K
Předevčírem s vařeným hovězím z políffky :-)
Máslo + řepk. olej, cibule, bešamel, povidla, skořice, pepř, sůl :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso uzené, švestky sušené, jablko, cibule, česnek, víno červené suché, máslo, vývar, smetana, sůl, chilli

TopRecepty.cz

Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJMm