Rychlý oběd nebo večeře (aneb co se zbylou rýží)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 53,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to variabilní rychlovka. Ta rajčata dají rýži dobrou chuť. Ale jinak můžete přidat cokoliv, bylinky, výrazný sýr, česnek, kapary, prostě podle chuti, ale slanina by měla být. Množství surovin je orientační.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2020 10:28
ad. poslední věta:
Jj, může bejt
No, ale je to podobné jako podávat k témuž ( k přírodnímu kuřecímu prsu) cosi jako francouzské brambory, že
Zatímco někdo by to pojal jako JEDNO jídlo par excellence, tak jiný by z toho vytvořil dvě plnohodnotná jídla
4. 10. 2020 10:25
4. 10. 2020 10:09
Tohle je jídlo s jasně definovanou chutí z minima surovin- slanina, sušená rajčata, cibulka j byla by podle mne škoda to sunout směrem " hoď tam cokoli co najdeš"...
Dovedu si to představit jako přílohu k přírodnímu kuřecímu prsu jen osolenému....
4. 10. 2020 09:05
Svatá pravda
4. 10. 2020 07:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: rýže, máslo, rajče sušené v oleji, cibulka jarní, pepř, sýr strouhaný
Rychlý oběd nebo večeře (aneb co se zbylou rýží)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAQk
5 názorů