Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso se žampiony a paprikou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 9. 2020 20:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 322 kJ / 794 kcal
Bílkoviny107,05 g
Tuky27,05 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy24,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

27. 9. 2020 15:17

Jaromira18: Děkuji za moc hezký komentář! :-8:-K Je to opravdu moc dobré, a myslím, že ten houbový bujon tomu určitě neublíží. Já jsem sice proti koupeným bujonům zaujatá, ale houbový doma mám taky, ony žampiony moc houbově nevoní a já z nich hodně vařím. No houbový prášek už dobírám. Dost dobrou houbovou chuť má kupovaná směs mražených hub, ale to jsou různé "čínské" houby, jako shii take, ale i nějaké další, jejichž názvy si nepamatuji. A to tady pro Topky nechci používat, protože je má asi málokdo po ruce. Ale s těmi žampiony to bylo vážně moc dobré, budu ráda, když zkusíš. Kdo má čerstvé lesní houbičky, tak to bude mít ještě voňavější. ;-):-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

27. 9. 2020 08:44

:yes::yes: Moc hezké a dobré, děkuji ti za recept, ale houbový prášek nemám, tak dám houbový bujon, snad to nezkazím.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, sůl, kmín mletý, maso, žampióny, smetana, prášek houbový, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Kuřecí maso se žampiony a paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E3AN