Nejlepší bramboráky jaké znám
Suroviny
Porce: 7 - 10 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 17,24 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky jsem se snažila dělat tenké jako palačinky. Takže jsem do pánve nalila minimum těstíčka, aby byly bramboráky tenké a křupavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 21:05
První bramborák, které se mi povedl.
20. 1. 2021 19:14
MilaH: Ano, je tam hladká mouka. Ale já bych se přimlouval spíš za strouhanku.
8. 1. 2021 09:44
MilaH: V pôvodne vloženom recepte to autorka napísané nemala, bola napísaná len múka, nie hladká múka, takže...rihana sa opýtala a bolo to doplnené. Netreba zbytočne komentovať ľudí, keď nevieme súvislosti, však?
8. 1. 2021 01:32
rihana: V receptu je napsana hladka mouka!
7. 1. 2021 15:47
PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
15. 10. 2020 08:53
Koubkova: děkuji za vyzkoušení a pochvalu že vám chutnalo
10. 10. 2020 13:26
Dnes k obědu ,jsou moc dobré
30. 9. 2020 20:49
hazel: děkuji za vyzkoušení jsem moc ráda že chutnali
30. 9. 2020 19:34
přesně tak
30. 9. 2020 16:21
Vcera jsem pekla po mnoha letech tyto bramboraky. Musim rici ,ze se me povedli a nase vnoucata ,kteri je jedli poprve si hned prali at je znovu upecu.. Dekuji za recepis.
26. 9. 2020 21:34
rihana: hned doplním, zapomněla jsem dopsat.
25. 9. 2020 14:38
Dělám je stejně, jen by mne zajímalo jakou dáváte mouku (není v surovinách). Někdo dává hrubou, někdo hladkou.
24. 9. 2020 14:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé gnocchi
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 19 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Právě bylo uvařeno:
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 30 minutami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 1 hodinou
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 9 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 11 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 12 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 12 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 13 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 14 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, vejce, česnek, mléko, mouka hladká, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, olej
Nejlepší bramboráky jaké znám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmr9
13 názorů