Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší bramboráky jaké znám

Hodnocení receptu je 4,5 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 9. 2020 14:39

Suroviny

Porce: 7 - 10 ks

Nutriční hodnoty

Energie2 746 kJ / 656 kcal
Bílkoviny32,12 g
Tuky17,24 g
Vláknina16,64 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 274 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy87,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bramboráky jsem se snažila dělat tenké jako palačinky. Takže jsem do pánve nalila minimum těstíčka, aby byly bramboráky tenké a křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gabikka

1. 12. 2023 21:05

První bramborák, které se mi povedl. :yes:

oring

20. 1. 2021 19:14

MilaH: Ano, je tam hladká mouka. Ale já bych se přimlouval spíš za strouhanku.

tejaja tejaja

8. 1. 2021 09:44

MilaH: V pôvodne vloženom recepte to autorka napísané nemala, bola napísaná len múka, nie hladká múka, takže...rihana sa opýtala a bolo to doplnené. Netreba zbytočne komentovať ľudí, keď nevieme súvislosti, však?

MilaH MilaH

8. 1. 2021 01:32

rihana: V receptu je napsana hladka mouka!

JosefZeravicky

7. 1. 2021 15:47

PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,

MiskaM MiskaM

15. 10. 2020 08:53

Koubkova: děkuji za vyzkoušení a pochvalu že vám chutnalo :-K

Koubkova Koubkova

10. 10. 2020 13:26

Dnes k obědu ,jsou moc dobré :-K:yes:

MiskaM MiskaM

30. 9. 2020 20:49

hazel: děkuji za vyzkoušení :-K jsem moc ráda že chutnali :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 9. 2020 19:34

:yes::yes: přesně tak <3:-K

hazel hazel

30. 9. 2020 16:21

Vcera jsem pekla po mnoha letech tyto bramboraky. Musim rici ,ze se me povedli a nase vnoucata ,kteri je jedli poprve si hned prali at je znovu upecu.. Dekuji za recepis.

MiskaM MiskaM

26. 9. 2020 21:34

rihana: hned doplním, zapomněla jsem dopsat.

rihana

25. 9. 2020 14:38

Dělám je stejně, jen by mne zajímalo jakou dáváte mouku (není v surovinách). Někdo dává hrubou, někdo hladkou.

Jaromira18 Jaromira18

24. 9. 2020 14:53

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, vejce, česnek, mléko, mouka hladká, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, olej

TopRecepty.cz

Nejlepší bramboráky jaké znám

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmr9