Nejlepší bramboráky jaké znám
Suroviny
Porce: 7 - 10 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 17,24 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky jsem se snažila dělat tenké jako palačinky. Takže jsem do pánve nalila minimum těstíčka, aby byly bramboráky tenké a křupavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 21:05
První bramborák, které se mi povedl.
20. 1. 2021 19:14
MilaH: Ano, je tam hladká mouka. Ale já bych se přimlouval spíš za strouhanku.
8. 1. 2021 09:44
MilaH: V pôvodne vloženom recepte to autorka napísané nemala, bola napísaná len múka, nie hladká múka, takže...rihana sa opýtala a bolo to doplnené. Netreba zbytočne komentovať ľudí, keď nevieme súvislosti, však?
8. 1. 2021 01:32
rihana: V receptu je napsana hladka mouka!
7. 1. 2021 15:47
PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
15. 10. 2020 08:53
Koubkova: děkuji za vyzkoušení a pochvalu že vám chutnalo
10. 10. 2020 13:26
Dnes k obědu ,jsou moc dobré
30. 9. 2020 20:49
hazel: děkuji za vyzkoušení jsem moc ráda že chutnali
30. 9. 2020 19:34
přesně tak
30. 9. 2020 16:21
Vcera jsem pekla po mnoha letech tyto bramboraky. Musim rici ,ze se me povedli a nase vnoucata ,kteri je jedli poprve si hned prali at je znovu upecu.. Dekuji za recepis.
26. 9. 2020 21:34
rihana: hned doplním, zapomněla jsem dopsat.
25. 9. 2020 14:38
Dělám je stejně, jen by mne zajímalo jakou dáváte mouku (není v surovinách). Někdo dává hrubou, někdo hladkou.
24. 9. 2020 14:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 32 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, vejce, česnek, mléko, mouka hladká, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, olej
Nejlepší bramboráky jaké znám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmr9
13 názorů