Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 9. 2020 15:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 346 kJ / 4 146 kcal
Bílkoviny114,61 g
Tuky189,80 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,52 g
Sacharidy485,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento dezert je trochu neobyčejný, ale není moc obtížný na přípravu. Nejtěžší je čekání, než se uleží v lednici :) Výsledek ale stojí za to, je moc dobrý, jemný a lahodný, podle mě to je jeden z nejlepších dezertů, které jsem jedla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ilacek Ilacek

16. 4. 2024 21:23

magdalenka: Ano, karamel nalijeme rovnou do formy, pečící papír není potřeba:-8

magdalenka magdalenka

16. 4. 2024 16:47

Prosím, príprava úplne bez pečiaceho papiera, karamel rovno dať do formy? Ďakujem.

katyvypl

3. 10. 2020 11:08

Krásné a neobvyklé! <3:yes:

medanek medanek

26. 9. 2020 18:07

Vypadá úžasně a určitě tak i chutná :yes::yes::-K

Lucifuk

25. 9. 2020 08:53

Zrovna přemýšlím, co upeču o víkendu. Tak to zkusím. Za mě super

Eja57 Eja57

24. 9. 2020 10:10

magdalenka: bude to moc dobré...až vymyslím, jak nahradit karamelovou vrstvu - pečícím papírem???- tak určitě vyzkouším ( trocha karamelu do základu svíčkové nebo rajské ano, ale sladký dezert s karamelovou chutí odjaktěživa prostě ne...)

Eja57 Eja57

24. 9. 2020 09:57

Manavalu: já to vidím:-D:-D:-D:-D:yes:asistenta v kuchyni:-D

Manavalu Manavalu

24. 9. 2020 08:32

Nejdřív jsem spálila karamel. Naštěstí ten druhý byl dobrý. Pak se vzbudil dvouletý bráška a strašně řval. Tak šel dělat chocoflan. Pak šlo všechno podle plánu. Když se dezert chladil vzal malý plastovou mrkev a udělal do piškotu díry. Asi už měl hlad. :-D
Tak jsme si kousek zničeného chocoflanu vzali. To jsem neměla dělat protože to bylo do hodiny skoro pryč. Marně jsem říkala že to má ztuhnout. Nakonec jsem si schovala kousek na ráno na fotku. Opravdu vyjímečná a výborná:-K.:yes: dávám fotky

Ilacek Ilacek

22. 9. 2020 21:06

SilviaD: Děkuji:-K Do pekáče se dává voda studená, už jsem to doplnila;-)

SilviaD SilviaD

22. 9. 2020 18:52

Vyzerá krásne a lahodne. Tá voda do pekáča sa dáva horúca alebo studená?

Ilacek Ilacek

21. 9. 2020 19:21

magdalenka a MamlajdaD: Moc děkuji:-K

MamlajdaD MamlajdaD

21. 9. 2020 17:22

Opravdu pěkné, právě jsem chtěla napsat něco podobného jako magdalenka! Moc se mi líbí! :-K
:yes:

magdalenka magdalenka

21. 9. 2020 17:04

Vyzerá to na veľkú dobrotu...krásny recept, krásne foto. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cukr, vejce, cukr, mléko, vanilkové aroma, vejce, cukr, olej, mléko, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, rumové aroma

TopRecepty.cz

„Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yLZV