Řecký salát podle Romana Vaňka
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 022 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,95 g |
Tuky | 14,81 g |
Vláknina | 7,26 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2020 13:54
Vaňkovy recepty neznám,ale salát se mi líbí
20. 9. 2020 08:31
MamlajdaD:
20. 9. 2020 08:28
Eja57: Děkuji za komentář! Já jsem do salátu dávala balkán, fetu jsem neměla. Kvůli rozdílu ve struktuře jsem balánský sýr strouhala. Ale recept už je opravený.
20. 9. 2020 08:12
Mohu se zeptat, jak jsme přišli na to, že Roman Vaněk dává do řeckého salátu balkán a ne fetu? Rozdíl sice není velký, ale chutí a strukturou sýra je....Nechci vůbec rýpat, jen mě to zajímá...
20. 9. 2020 07:48
Jaromíra18: Děkuji za milý komentář, je to opravdu moc dobré!
20. 9. 2020 07:42
Vynikající dobrůtka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 minutou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 43 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 50 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 55 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Ředkve a jejich pěstování: Nenáročná zelenina je plná cenných živin, výborně chutná a dlouho vydrží
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: rajče, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, olivy černé, cibule červená, sýr feta, pepř, koření oregáno, olej olivový, šťáva citronová
Řecký salát podle Romana Vaňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmA9
6 názorů