Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

19. 9. 2020 08:42

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 840 kJ / 1 396 kcal
Bílkoviny185,19 g
Tuky42,96 g
Vláknina5,71 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy44,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

19. 9. 2020 16:19

bofinka: no i proto bych bod 7. vypustila, bude to dobré jen tak... základ by se dal i propasírovat, ale nedělala bych to

bofinka

19. 9. 2020 16:12

casino: Stacilo by skrob rozmichat v trosce piva, ale nejak se mi nezda zaver receptu, ta posledni decka piva bude malo odvarena, tedy hodne citit . . . .

casino casino

19. 9. 2020 14:13

Slušně napsáno...
...tedy až na ten škrob, že 8-(
Nééé že by mi vadil jako takový..., občas (především v "číně") ho také používám :yes:
Ale zde popsaný způsob zdá se mi býti poněkud podivným: "... a za neustálého míchání přidáme škrob a metličkou zahustíme. (Škrob má tendenci jednak dělat hrudky,..."
No, bodejť by nedělal hrudky:-! To se jen brání jak umí takové zhovadilosti
Není přece nic jednoduššího než škrob rozmíchat (rozqedlat, protřepat v zavařovačce s deklem) v troše S T U D E N É :-! vody a nalít do připravované krmě, že :-K

Eja57 Eja57

19. 9. 2020 11:48

Poslední fotku bych určitě dala jako hlavní:yes:
Já mám k pečení pečeně tak trochu respekt, vysušit ji není velký problém... ale tady včetně zatáhnutí na pánvi a konečného vydýchání ve vypnuté troubě se mi recept líbí:yes: ( že bych si odpustila zahuštění škrobem je už věc chuti....)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, sůl mořská, cibule šalotka, česnek, kmín celý, olej, škrob, pivo černé

TopRecepty.cz

Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lrJ6