Kvasnicová pomazánka s celerem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 661 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,45 g |
Tuky | 38,28 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 15,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2020 18:18
28. 4. 2020 18:05
28. 4. 2020 17:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 37 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 47 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 52 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené pokrmy z květáku a brokolice
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: kvasnice, cibule, celer, smetana, vejce, máslo, kmín mletý, sůl, pepř, pažitka
Kvasnicová pomazánka s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OBV
3 názory